Jessica Engström

Inaktiv..

Har ju haft lov den här veckan så jag har inte varit inne på datorn faktiskt fören nu!! På lovet så har jag shoppat, jobbat och varit med släkt och vänner! I torsdags blev jag också sjuk.. En otroligt jobbig förkyldning som nu förhoppningsvis är påväg att försvinna! Jag hade tänkt att lägga ut massa bilderi dag men sen kom jag på att kameran är hos mamma... Så det får väl bli senare någon gång! 
 
Jag har kö en hel del kläder som jag nu kommer lägga ut lite bilder på, jag shoppar så mycket nu för att jag ska bli lite glad innan skolan drar igång igen, vilket är i morgon! Jag är så himla trött på skolan! Men kom på att i morgon den 4 Mars så är det exakt 3 månader kvar tills jag tar studenten!!
 
Fram till studenten kommer det hända massa roliga saker!! Först så fyller Erika år och då ska hon ha 20års fest i Gävle! Ska bli skit kul! Elin min kompis ska följa med också så det ska bli riktigt kul!! Jag fyller ju år snart också och sen ska jag ha praktik och sedan är det inte långt kvar! Måste hålla ut nu... 
 


 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback