Jessica Engström

Bästa dagen!

Har faktiskt haft en toppen dag! Känns verkligen som att livet bara rullar på just nu! Dagen började med att gå upp tidigt (9.00 Haha). Åkte till ungdomsmottagningen och sedan när jag går därifrån så undrar mamma om jag kan åka med henne och syskonen och bada. Vilket jag då kunde! Härlig förmiddag på kairobadet och sen snabbt tillbaka till centrum för att äta lunch med josefine! Alltid trevligt att sitta och prata lite. Tog med oss kaffe ut och satte oss i gräset i varma solen! Har föresten varit asbra väder idag!! Så Ja var skönt att sitta ute i solen en stund med en härlig vän! 
 
Sen var jag ju tvungen att jobba så skyndade mig till simhallen och blev en helt okej dag på simskolan! Slutade med ett nytt recept till middag! Kyckling med pressad vitlök och stekta tomater i vitlök! Sen till det en sallad! Väldigt gott ska jag säga, tack till monika för receptet, eller ja, hon hade lagat samma mat innan jag kom hem ;) 
 
Nu har jag duschat och ska fixa naglarna nu när alla gel-naglar är borta från studenten! Se hur länge det tar innan jag fixar nya naglar! Kvällen fortsätter senare med Gossip girl serien! 
 
En toppen dag så att säga, kram på er! 
 
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback