Jessica Engström

Spa kväll!

Verkligen en härlig dag, vilket det inte kändes som när jag gick upp till jobbet i morse. hatar verkligen att gå upp tidigt på morgonen.. Men kom iallafall i väg till jobbet, startade botten dammsugaren och sedan hoppade jag i och simmade en stund. När Nadja sedan kom så satt vi och prata som vanligt. Blev en väldigt varm dag idag, vilket gjorde att mycket badgäster kom idag. Kul att träffa föräldrar och barn från simskolan! Senare fixade Nadja lunch till oss, pannkakor, mums! 
 
Var hemma vid halv 3 då jag och pappa åkte runt halva väsby för att köpa massa olika saker! Det sluta med att jag köpte en asgod sallad med mig hem som jag tänkte äta till middag. Efter att jag hade varit hos mamma och ätit middag så kom jag hem och kom på en mysig idé, Spa kväll! Jacuzzi, jordubbar, gossip girl och ta hand om sig själv! Verkligen helt underbart! Nu efteråt känner jag hur hela kroppen är varm och känner mig faktiskt helt okej efter allt som har hänt på sista tiden! Kanske dags att gå vidare? 
 
I helgen blir det fart, i morgon ska jag vara med farmor, har inte träffat henne sen studenten! Vi ska gå till kista och bara prata lite! På söndag så har jag bokat upp mig med Therese, kanske åka och bada? Beror på vädret! :) 
 
Nej nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl och bara känna att mitt liv kommer bli okej :) Kram
 
 


Veronica

Vad mysigt det låter! Bra att du hittar på saker att göra.
Varför skulle inte ditt liv vara OK?
Kram. Ve

2013-07-26 / 22:03:30
BLOGG: http://www.veronicasscrap.blogspot.com
Ami

Lilla Jespan! Du är en duktig tjej som har hela livet framför dig ...... Kram

2013-07-27 / 07:46:37

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback