Jessica Engström

Anne Hathaway - Photoshop

 
 
Så här blev det efter att jag jobbat med bilderna i photoshop, vad tycks? :)
 

Fredag eller?

Idag så kommer det bli en spännande dag, ska göra något jag aldrig gjort förut!! Först snart ska jag jobba och sälja simmärken, när jag kommer hem så kommer maten vara klar, blir tacos idag!!! Efteråt har jag och Erika spa kväll, ska bada jacuzzi, ha ansiktsmask och allt sånt! Sen ska Erika slinga mitt hår!!!! Massa läskigt eftersom jag aldrig gjort det förut men jag är redo för en förändring tror jag! Funderar också på om jag ska skaffa linser, var inne hos en optiker för några dagar sen och pratade lite om hur mycket det kostar och sånt, 500 för en undersökning och sen mellan 300 - 600 i månaden, det är en del pengar alltså... Får väl lägga upp en bild sen på hur håret blev, spännande! :) 
 
Kram på er
 

Ny dag - Onsdag

Idag är det onsdag och denna dag är min hat dag i skolan. Jag har bara tråkiga lektioner och så har jag bild!! Alla säger att bild är jätte kul och man får göra lite vad man vill. Problemet är att bild är så himla tråkigt och jag kan verkligen inte rita och då blir jag bara sur på min sälv när det går fel. Så jag tycker jag är jätte duktig som står ut och verkligen försöker rita när jag verkligen hatar det! Men som sagt det var antingen bild eller Matte C så bild är väl bättre antar jag..
 
Just nu har jag snart haft hålltimme i 2 och en halv timme och idag har jag fått massor gjort. Jag har gjort klart min uppsats om Hawaii i Engelska C sen började jag på en bokraport i Engelska C. Jag gjorde klart Historia presentationen som ska vara klar v. 6 så det känns skönt!! :)
 
Jag har snart samhällskunskap som jag också är klar med så vi får se vad min lärare hittar på till mig. Tråkigt nog kan jag inte gå hem eftersom jag har bild till halv 5 idag! Men men efter den här dagen så är torsdag och fredag de bästa dagarna!
 
Igår gjorde jag av med MASSOR med pengar... Betalade studentmössan och ett nytt busskort, så det blev totalt 2000kr! Sen så ska jag fixa gelnaglar på Tisdag och det är 800kr till! Som tur var så betalade pappa handledarutbildningen på körskolan för 600kr! :) Om två dagar får jag iallafall lite lön, men sen ska jag ju betala min mobil som kostar mig 500 i månaden. Inte lätt att bli stor! Mer utgifter än inkomster just nu, vilket inte är bra!
 
Ha det bra! :)
 
Förstå små mina kattungar var för ett år sedan!

Färger!

Åhhh vad jag längtar till våren! Härliga vår färger både ute och på kläderna. Känner mig lite vårig idag även fast det är skit kallt ute! Köpt en gul neon färgad stickad tröja så idag lyser jag verkligen! Haha Jag är i skolan som vanligt och idag går det verkligen bra att plugga! Har nyss haft Engelska och jag gjorde mer idag en jag gjort på 3 veckor typ, så det känns faktiskt bra! :) Snart har jag miljöpolitik och då ska jag jobba på lika bra!
 
50 Dagar kvar tills man fyller 19! 133 Dagar kvar till studenten! Nu längtar man sönder, har faktiskt fått studentmössan redan och den blev perfekt så det känns nice! :) Nej nu ska jag fortsätta vara glad för att det snaaaaart är vår! Kram på er :)
 

Måndag!

Den måndag börjar väl sådär, kollade en buss igår kväll och när jag står vid busshållsplatsen så ser jag att det inte går någon buss den tiden!? Så jag fick stå och vänta 20 min på nästa buss. Kom inte så mycket försent till skolan vilket var bra eftersom jag hade engelska och min lärare hatar när man är sen.. :)
 
Har nyss haft hålltimme i 2 timmar och ska snart ha lektion, det är bara 2 tråkiga lektioner kvar tills min sista roliga lektion; fotokunskap. Så himla kul kurs faktiskt!
 
Nej nu ska jag ha lektion och lyssna på mer bra musik! :)
 
 

Walk away

Just walk away from everything that is hurting! Someday you will find the right way to go!
 
 

Kallt?!!

usch vilken kall morgon! Jag jobbar ju på lördags mornarna, jag går upp vid 7 och idag är det 20 minus när jag vaknar!! Inte skönt att gå ut iallafall, men men måste ju till jobbet så fick gå ut ändå!

När jag kom hem så åt jag lunch och sedan åkte vi och handlade ett nytt klössträd till katterna. Just nu sitter jag och kollar på en film men pappa och ska nog snart duscha!

Juste jag har börjat övningsköra och för er som känner mig vet att jag inte tycker om att åka bil, men det gick super bra att köra vilket gör att jag ska gå handledarutbildningen snart! kul kul :)

Idag!

Jag går upp vid 7, taggad på ett prov på första lektionen! jag hade bestämt mig för att om jag gjorde bra på provet så skulle jag efter lektionen åka till centrum och köpa en mediaspelare som man kan ha under vattnet. Jag kommer till skolan i god tid och jag hinner dricka mitt kaffe! Går till klassrummet jag ska ha lektion i och efter en stund kommer en lärare och säger att vi inte har någon lektion.. Det betyder att jag har hålltimme i 3 timmar :P

Ja men det blev bra, åkte till centrum och köpte mp3 spelaren som jag ska prova idag efter jobbet!! :D Nu har jag lektion så ha det bra! :)
Skola??

Godmorgon på er, usch tror att jag börjar i skolan idag! Vilket jag inte var beredd på, trodde att jag började i morgon, men det var så att treorna tydligen började idag! Sitter nu och äter yoghurt med blåbär och ska väl göra mig i ordning! :) Inte alls taggad faktiskt hade gärna haft lov fram till studenten? :D 
 

Nyår :)

Nyår var helt okej! Vi var ute och gick på förmiddagen och på kvällen var vi hos grannarna! God dricka och bra mat! Helt underbart :)
 


Fin dag!

En härlig solig dag med shopping och gott kvällsfika! 
Har varit och shoppat på något stort lager ställe utanför uppsala! Askul iallafall, hittade ett vanligt linne, träningslinne, Björnborg trosor och linne, Trosor från annat märke, en jacka, mjukisbyxor, kofta och lite annat smått som inte finns på bilden här nere! Till kvällsfika blev det hallon och blåbär :D