Jessica Engström

Vecka 7

Jag har inte varit så aktiv på sista tiden då jag varit väldigt nere pågrund utav skolan och haft mycket stress på grund utav skolan. Jag ska nu försöka börja blogga igen men får se hur det går :)
 
Idag är det måndag och jag har ÄNTLIGEN fått byta bort Engelska C kusen till två mindre 50p kurser vilket känns helt okej! Idag började min dag med ett va de nya ämena, Häslopedagogik. Det är verkligen super kul och vi läser om hur man mår bra eller dåligt i olika former, så som psykisk hälsa och fysisk hälsa.
 
Jag ska intervjua olika personer i olika åldrar, olika bakgrund och olika kön. Ni får jätte gärna skriva en kommentar på frågan: Vad är hälsa och livskvalitet för dig?
 
Fick nyss veta att jag kan få gå siminstruktörutbildningen snart vilket är skit kul!! Det är faktiskt roligt, man får lära sig mer om hur man lär ut och lite mer ledarskap och så vidare! Jag har ansökt om ledighet i skolan då två dagar var på vardagar och man behövde ha 100 % närvaro på utbildningen.
 
Jag är så skoltrött just nu, tror det har att göra med att jag nästan bara läser sånt jag verkligen ogillar, men men bara 113 dagar kvar till studenten!! Längtar väldigt mycket nu. Mamma säger att jag kommer sakna skolan sen men jag vet inte, har ju alltid ogillat skolan och mått dåligt i skolan så jag tycker det ska bli kul att starta ett nytt kapitel i mitt liv.
 
Det har inte hänt så mycket under de senaste veckorna förutom att jag har slingat håret och att en ny period på simskolan har börjat. Därför har jag inte så mycket att berätta från då. Jag ska försöka lägga ut lite bilder snart då jag tagit en del bilder nu när jag och Erika har varit ensamma hemma i två veckor!
 
Ja men ha det så bra hörni och svara gärna på frågan som jag ställde en bit upp! Skriv också hur gammal du är och gärna var du bor!
 
 


Ami

Hej! Vad roligt att du har blivit tillfrågad att gå simlärarutbildning. Lasse hälsar också o grattar. DU är duktig du, våran Jessica!!!

2013-02-12 / 18:48:25

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback