Jessica Engström

Gå vidare!

Känner att de senaste dagarna har jag varit deprimerad men idag känns det faktsikt bättre! Varför vara deprimerad över något som är totalt ovärt! Visst skolan göra mig också deprimerad just nu eftersom vi har så mycket och jag fattar typ ingenting, men tack till min mamma som fått mig att gå igenom det ändå! :)
 
Idag så har jag bara två lektioner och sedan ska jag träffa Erika för att planera lite inför jobbet i kväll. Funderar på att göra en korvtunnel på de flesta lektionerna! det är färgglada flytande korvar som man kan sätta fast i kanten så att barnen kan simma i en tunnel! Fick en del inspration efter att jobbat på en söndag med en tjej som har så bra idéer på att göra lektionerna roliga.
 
Sen i kväll då så ska jag jobba och sen får det bli att ta det lungt resten av kvällen. Kanske städa lite i mitt rum eftersom jag åker till pappa i morgon!
 
Nu är det faktiskt bara 20 dagar tills man fyller 19! Ganska onödig ålder eftersom det inte händer något speciellt men känns ändå bra att fylla år snart!
 
Nu ska jag fortsätta försöka klara en bana på cany crush saga på facebook!!
 
 
Mina söta små bebisar!! <3


Ami

Du är jätteduktig som fixar skolan fast du tycker det är pest!!!!
Februari är snart slut och sen är det bara tre månader kvar....

2013-02-21 / 18:50:39

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback