Jessica Engström

Måndag

Ja det är ju måndag men jag har lov! ! nice nice. igår var jag hos farmor och hälsa på min lilla kusin. Hon är ju så himla söt men har aldrig sätt ett barn med så mycket energi... Efter det åkte vi och shoppa på stinsen eftersom jag hade presentkort där. Blev två par jeans och lite underkläder!

idag ska jag straxt bli hämtad av mamma, vi ska åka till gammelmormor och hälsa på. Ska bli kul eftersom jag inte träffat henne på flera månader! Efter vi varit där så ska jag jobba och det ska bli helt okej faktiskt.

Det är strålande sol idag också vilket gör mitt humör på topp! Ännu en till sak som får mig att må bra idag är att man fått lön!!!! :D
FREDAG

Äntligen fredag!! Bara två lektioner i dag och en av dem är faktiskt rolig, hälsopedagogik! Efter skolan så ska jag gå till centrum och göra ett syntest för körkortstillståndet och sedan ska jag ta bort mina älskade gelnaglar.. Tyvärr kostar det för mycket för att kunna ha dem varje månad som jag hade tänkt! Ska göra nya igen till studentensom är om 102 dagar kvar! Åh vad jag längtar!
 
Nu har jag lektion men idag lyssnar jag på den här awesome låten:
  

Gå vidare!

Känner att de senaste dagarna har jag varit deprimerad men idag känns det faktsikt bättre! Varför vara deprimerad över något som är totalt ovärt! Visst skolan göra mig också deprimerad just nu eftersom vi har så mycket och jag fattar typ ingenting, men tack till min mamma som fått mig att gå igenom det ändå! :)
 
Idag så har jag bara två lektioner och sedan ska jag träffa Erika för att planera lite inför jobbet i kväll. Funderar på att göra en korvtunnel på de flesta lektionerna! det är färgglada flytande korvar som man kan sätta fast i kanten så att barnen kan simma i en tunnel! Fick en del inspration efter att jobbat på en söndag med en tjej som har så bra idéer på att göra lektionerna roliga.
 
Sen i kväll då så ska jag jobba och sen får det bli att ta det lungt resten av kvällen. Kanske städa lite i mitt rum eftersom jag åker till pappa i morgon!
 
Nu är det faktiskt bara 20 dagar tills man fyller 19! Ganska onödig ålder eftersom det inte händer något speciellt men känns ändå bra att fylla år snart!
 
Nu ska jag fortsätta försöka klara en bana på cany crush saga på facebook!!
 
 
Mina söta små bebisar!! <3

Så är det...

 
Det är svårt att glömma något man verkligen ville ha!

Skolan?

Jag är så jävla trött på skolan!!! Man lär sig ju ändå inget och det man ska kunna är helt värdelöst!
Jag orkar verkligen inte mer, läge att hoppa av snart? Orkar inte 100 dagar till av den här skiten!!!!
 
Kram

Fredag!!

Tyvärr hann jag inte blogga i går då jag fortfarande var sjuk och sov rätt mycket och sedan var jag tvungen att jobba.. Kvällen blev helt okej iallafall, åt pizza med erika och fick mysa med min katter! :)
 
Idag så är det fredag, rätt skönt tycker jag. Jag är i skolan idag men har massa ont i huvudet med det får väl funka! Har snart hälsopedagogik och det är för den lektionen jag gick till skolan idag. Vi ska nog börja med något nytt.
 
Nu ska jag nog ha roligt i skolan... NOT!! Snart studenten!!!!!!
 

Mysig kväll

Ligger i sängen och känner mig ganska trött! Men kvällen blev ändå ganska mysig. Håller på och kollar på en jätte bra serie; NCIS los angeles. Är på season 2 och den är bara helt klart bäst! Ska fortsätta kolla nu men det är bara ett litet tips till er som vill se en bra serie! :)
 
 
 

Sjuk idag då!

Klockan var ställd på 07.00, gick upp åt frukost och insåg hur trött min kropp var. Helt slut även fast jag gick och lam ig tidigt. Frös och hade ont i huvudet och kroppen. Har antagligen fått influensan.. Mycket kul! 
 
Min dag har bestått av att sova och kolla på top model, har sätt en film för hälsopedagogiken; Patch Adams och sen har jag läst min nya Frida tidning. Nu sitter jag inne och håller mina syskon sällskap och snart ska jag väll gå och lägga mig igen! Måste klara av att jobba i morgon då jag verkligen behöver pengarna! 
 
Någon som har några bra förslag på serier man kan se? Har sätt ganska många så några ovanliga serier kanske? :) 
 
 
 
 

Bloglovin

 Har börjat använda bloglovin så alla vet!!! :)
 

 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

Tråkdag!

Jaha tisdag igen och jag kommer till skolan och självklart är läraren sjuk så börjar snart min första lektion. Sen är tydligen läraren till rättskunskapen också sjuk vilket är awesome eftersom jag då slutar två i stället för 4! Ska hem och jobba lite. Måste skriva en del planeringar och sånt...
 
Lyssnar på den här underbara låten:
 
 

Vecka 7

Jag har inte varit så aktiv på sista tiden då jag varit väldigt nere pågrund utav skolan och haft mycket stress på grund utav skolan. Jag ska nu försöka börja blogga igen men får se hur det går :)
 
Idag är det måndag och jag har ÄNTLIGEN fått byta bort Engelska C kusen till två mindre 50p kurser vilket känns helt okej! Idag började min dag med ett va de nya ämena, Häslopedagogik. Det är verkligen super kul och vi läser om hur man mår bra eller dåligt i olika former, så som psykisk hälsa och fysisk hälsa.
 
Jag ska intervjua olika personer i olika åldrar, olika bakgrund och olika kön. Ni får jätte gärna skriva en kommentar på frågan: Vad är hälsa och livskvalitet för dig?
 
Fick nyss veta att jag kan få gå siminstruktörutbildningen snart vilket är skit kul!! Det är faktiskt roligt, man får lära sig mer om hur man lär ut och lite mer ledarskap och så vidare! Jag har ansökt om ledighet i skolan då två dagar var på vardagar och man behövde ha 100 % närvaro på utbildningen.
 
Jag är så skoltrött just nu, tror det har att göra med att jag nästan bara läser sånt jag verkligen ogillar, men men bara 113 dagar kvar till studenten!! Längtar väldigt mycket nu. Mamma säger att jag kommer sakna skolan sen men jag vet inte, har ju alltid ogillat skolan och mått dåligt i skolan så jag tycker det ska bli kul att starta ett nytt kapitel i mitt liv.
 
Det har inte hänt så mycket under de senaste veckorna förutom att jag har slingat håret och att en ny period på simskolan har börjat. Därför har jag inte så mycket att berätta från då. Jag ska försöka lägga ut lite bilder snart då jag tagit en del bilder nu när jag och Erika har varit ensamma hemma i två veckor!
 
Ja men ha det så bra hörni och svara gärna på frågan som jag ställde en bit upp! Skriv också hur gammal du är och gärna var du bor!